Fotografie & vormgeving

M 06 46390244
E info@eefdesign.nl


Klik hier voor Eef design

Photobooth


Op zoek naar een tastbare herinnering voor jullie gasten en uiteraard voor jullie zelf? Dan mag de photobooth niet ontbreken op jullie feest! Naast een origineel aandenken in de vorm van een fotostrip is het ook nog eens een leuke vorm van entertainment voor jullie gasten!

Hoe werkt het? Neem plaats voor een leuke (eventueel op maat gemaakte) achtergrond, druk op de knop van de photobooth, 'smile!' en na enkele seconden rollen de foto’s eruit!


 Gastenboek


Een gastenboek hoort bij een bruiloft maar op een saai boek met handtekeningen zit niemand meer te wachten.

Er rollen 2 fotostrips uit de photobooth, eentje als bedankje / aandenken voor jullie gasten en eentje voor in het gastenboek waarnaast ze antwoord geven op vragen als:

- Waar ken je ons van?
- Favoriete herinnering aan ons..
- Wens voor ons..

 


Zo wordt je gastenboek een boek wat je nog vaak door zult bladeren, een leuke herinnering aan wie er waren en hoe jullie gasten er uit zagen tijdens de dag!

Het boek is 20x20 cm en het aantal pagina’s wordt vooraf met jullie afgestemd. Zowel de voor als achterkant van de pagina’s zijn bedrukt.

 

Foto afdrukken


Je kunt kiezen uit een standaard formaat foto (10x15) of een fotostrip met meerdere kleine foto’s. De fotostrip is een echte aanrader.

Er komen namelijk 2 strips tegelijk uit. Eentje voor jullie zelf (eventueel voor in een gastenboek) en eentje voor jullie gasten als bedankje/aandenken. Op de strips worden jullie namen/logo/trouwdatum afgedrukt.

 


De 10x15 afdrukken kunnen ook tweemaal worden afgedrukt maar dat is tegen een meerprijs.

Alle foto’s die gemaakt zijn met de photobooth ontvang je achteraf digitaal.

 


Photobooth achtergronden
Onze achtergronden zijn gedrukt op stevig zeil en hebben een afmeting van 2,5 x 2 meter. Gepersonaliseerde achtergronden met jullie namen of een achtergrond in eigen thema kunnen gemaakt worden tegen meerprijs (op aanvraag). Wij denken graag met jullie mee dus heb je een idee, laat het ons weten!Photobooth met greenscreen
Wil je de achtergrond van je foto’s zelf bepalen? Wellicht iets wat aansluit bij het thema van jouw feest? Of wil je je gasten verrassen met grappige achtergronden? Dan kun je kiezen voor een green screen. Bij een green screen wordt de groene achtergrond automatisch vervangen door een digitale achtergrond. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos! Je kunt zelf een achtergrond uitzoeken, maar wij kunnen ook iets op maat maken. Daarnaast kun je kiezen voor meerdere afbeeldingen, waardoor je achtergrond telkens wisselt.
photobooth

photobooth