Fotografie & vormgeving

M 06 46390244
E info@eefdesign.nl


Klik hier voor Eef design

Fotomarketing direct klaar - Polaroid


Eef event biedt een keuze uit 2 verschillende methodes.
De bezoekers kunnen gefotografeerd worden met:

1) Doe-Het-Zelf-pakket:
Bij dit concept zorgt u als klant zelf voor personeel en neemt u een totaalpakket af. U ontvangt voor het evenement alle benodigdheden zoals de polaroidcamera, de stickersealings en het benodigde fotopapier.

 
2) Promotieteam:
Hierbij wordt een promotieteam ingezet met een aantal representatieve fotografen. Het aantal fotografen dat nodig is, is afhankelijk van de duur en de bezoekersaantallen van het evenement.


Werkwijze

Stap 1 Stap 2 Stap 3 Stap 4    
Er wordt gefotografeerd met een Polaroid camera De foto komt direct uit de camera De foto wordt voorzien van een stickersealing die full-colour te be­druk­ken is in uw eigen huisstijl Op de achterzijde is ruimte voor een pakkende reclameactie    


Bedenk dat het niet meer van deze tijd is om een simpele flyer uit te delen als promotiemateriaal. Door een foto op een flyer te plaatsen, krijgt de flyer een persoonlijke uitstraling en bezoekers gooien deze dan niet zomaar weg. Ook als herinnering aan een bijzonder evenement, werkt een foto(sticker) heel goed.


Voordelen

  • Belevenismarketing: het creëren van een belevenis voor het publieken het genereren van free publicity.
  • Een foto wordt altijd positief ontvangen
  • Fotomarketing biedt voor iedere gelegenheid een pasklare oplossing
  • Het is een erg mobiele marketingactie en het is dus overal inzetbaar
  • De foto zal lang bewaard blijven door de bezoeker


Marketing- en communicatiedoelstellingen
Bij de concepten hierboven zijn velen toepassingen mogelijk . Zo zijn bovenstaande concepten bijvoorbeeld in te zetten als traffic-builder naar een website of verkooppunt. Tevens zijn ze te koppelen aan een actie om uw verkoop te stimuleren. Of juist om kwalitatieve ondersteuning te bieden bij sampling, horecapromotie of winkelopening.


Fotomarketing | Direct klaar - fotosticker op a6 kaart


1) Doe-Het-Zelf-pakket:
Bij dit concept zorgt u als klant zelf voor personeel en neemt u een totaalpakket af. U ontvangt voor het evenement alle benodigdheden zoals de sticker­camera, de in huisstijl bedrukte kaarten en de benodigde fotostickers. De foto’s worden digitaal opgeslagen en kunnen geplaatst worden in een fotoviewer die in uw website geïntegreerd wordt. Dit is dé ‘route’ voor een bezoeker naar een website (visitor value).

 
2) Promotieteam:
Hierbij wordt een promotieteam ingezet met een aantal representatieve fotografen.
Het aantal fotografen dat nodig is, is afhankelijk van de duur en de bezoekersaantallen van het evenement. De foto’s worden digitaal opgeslagen en kunnen geplaatst worden in een fotoviewer die in uw website geïntegreerd wordt. Dit is dé ‘route’ voor een bezoeker naar een website (visitor value).


Werkwijze

Stap 1 Stap 2 Stap 3 Stap 4 Stap 5  
Er wordt gefotografeerd met een speciale digitale camera. De fotosticker komt direct uit de camera in creditcardformaat. Wij hebben A6 ansichtkaarten in uw huisstijl ontworpen en gedrukt (dubbelzijdig) De sticker wordt op de kaart geplakt en u heeft een leuk aandenken aan het event! De foto’s worden digitaal aangeleverd en kunnen op uw website of op diverse social media kanalen worden ge­plaatst.